Persoonlijk

Rechtsbijstandverzekering.

Je hebt ruzie met de buren over de schutting. Of als je vindt dat de garage slecht werk heeft geleverd, maar de garage is het niet met je eens.

Je hebt een aanrijding en de tegenpartij geeft geen schuld toe. Of je werkgever legt de inhoud van je contract heel anders uit dan jij.

Soms lopen ruzies zo hoog op dat er een conflict ontstaat.

Gelukkig heb je niet altijd meteen juridische bijstand nodig. Maar vaak is het wel verstandig professionele hulp in te roepen. Zeker als de financiële belangen groot zijn.

Een rechtsbijstandverzekering helpt je daarbij.

Aansprakelijkheidsverzekering

Het kan zomaar gebeuren dat u een ander schade berokkent en dat de benadeelde de schade op u verhaalt.

De kosten hiervoor kunnen erg hoog oplopen en daarom raden wij u aan een aansprakelijkheidsverzekering particulieren te berekenen en af te sluiten. Ook wel WA verzekering genoemd.

Special flowers

Overlijding/Nabestaanden

U wilt er niet aan denken, maar U mag het niet vergeten De premies van overlijdensrisicoverzekeringen zijn de laatste jaren gedaald. Sommige verzekeraars hebben inmiddels hun premies gehalveerd. De oorzaken zijn: Consumenten worden ouder, daardoor neemt de kans op overlijden tijdens de looptijd van de verzekering af. Ook wordt meer naar specifieke risico’s gekeken. Vrouwen …

Bekijk pagina »

Rechtsbijstand

Rechtsbijstandverzekering. Je hebt ruzie met de buren over de schutting. Of als je vindt dat de garage slecht werk heeft geleverd, maar de garage is het niet met je eens. Je hebt een aanrijding en de tegenpartij geeft geen schuld toe. Of je werkgever legt de inhoud van je contract heel anders uit dan jij. …

Bekijk pagina »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *