Woonhuis

Een woon- of brandverzekering is niet wettelijk verplicht. Maar de meeste consumenten hebben een hypotheek, en dan zijn ze toch al verplicht om een opstalverzekering te nemen. De internetvergelijkers beoordelen enkele malen per jaar alle woonverzekeringen op dekking en premie. Maar het is altijd lastig om verzekeraars te vergelijken, omdat de dekking overal net weer anders is gedefinieerd.

Uit recent onderzoek is gebleken dat de verschillen in premie groot kunnen zijn. Daarbij zijn prijsverschillen van 80% tussen opstalverzekeringen, woonverzekeringen en inboedelverzekeringen geconstateerd. U kunt dus veel geld besparen door goed rond te kijken naar de voor u beste cq goedkoopste woonverzekering.

Een verzekering voor uw huis is belangrijk, denk daarbij ook aan het verzekeren van uw spullen. Met een inboedelverzekering kunt u uw spullen verzekeren tegen brand, blikseminslag, schroeien, diefstal en waterschade. En daarnaast worden vaak ook andere kosten verzekerd; denk aan de opruimings- en saneringskosten en kosten voor vervoer en opslag van bezittingen. Vergeet niet de dekking op uw sieraden, kunst- en antiekverzameling en diverse apparatuur.

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheidsverzekering Het kan zomaar gebeuren dat u een ander schade berokkent en dat de benadeelde de schade op u verhaalt. De kosten hiervoor kunnen erg hoog oplopen en daarom raden wij u aan een aansprakelijkheidsverzekering particulieren te berekenen en af te sluiten. Ook wel WA verzekering genoemd.

Bekijk pagina »

Inboedelverzekering

Verzeker uw inboedel De Inboedelverzekering is voor spullen die u thuis gebruikt. Dit kunnen ook spullen van andere personen zijn. En ook spullen die u gebruikt voor uw beroep of bedrijf. Men betaald zelfs de schade aan uw keuken of parketvloer als u uw huis huurt. Uw computers, video- en geluidsspullen kunnen tot elke waarde …

Bekijk pagina »

1 reactie

  1. I. Dries

    graag vergelijking woonhuis verzekering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *