↑ Terug naar Overlijding/Nabestaanden

DELA

online adverteren www.m4n.nlDELA is een coöperatieve onderneming die zich richt op de continuïteit van het leven. Het is onze ambitie dat onze klanten de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Door middel van onze brede financiële en praktische dienstverlening staan wij hen daartoe bij. Wat wij bieden is zekerheid, zorg en continuïteit.

De dienstverlening wordt in Nederland in principe verzorgd door DELA Uitvaartverzorging BV. DELA kan als grootste uitvaartverzorger in Nederland voordelig inkopen en daarom kunnen de kosten van een uitvaart laag gehouden worden. U heeft de vrijheid om de uitvaart door een andere uitvaartonderneming te laten verzorgen. Echter, in veel gevallen zult u dan meer geld kwijt zijn dan wanneer DELA de uitvaart zou verzorgen. DELA geeft namelijk korting op het commerciële tarief. De DELA Uitvaartverzekering in geld is ook ideaal voor mensen die eventueel in de toekomst in het buitenland gaan wonen. Omdat uw nabestaanden gewoon geld uitgekeerd krijgen kunt u dit ook gebruiken voor een uitvaart in een ander land.

Op 11 maart 1937 maakte de oprichting van de begrafenisvereniging ‘Draagt Elkanders Lasten’ in Eindhoven een einde aan de schrijnende gewoonte mensen met een openlijk standsverschil te begraven.

Onze ambitie stoelt op Betrokkenheid, Integriteit en Ondernemerschap. In deze drie kernwaarden is de groei van DELA geworteld en ligt de verbondenheid met onze klanten, onze mensen en onze omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *