↑ Terug naar Auto/ motor

OHRA

OHRA is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die deel uitmaakt van de Delta Lloyd Groep. De klant kan bij Ohra rechtstreeks verzekeringen en financiële diensten afsluiten, via de telefoon, internet en de post.

U weet wat u wel en niet zoekt in een verzekering. Daarom wilt u zelf kiezen wat u precies verzekert. Zo heeft u een verzekering waar u echt iets aan heeft. Die verzekering vindt u bij OHRA. Met uitstekende service, eenvoudige voorwaarden en een scherpe premie. In duidelijke taal, zonder kleine lettertjes. U kunt uw verzekering direct online of telefonisch afsluiten. Zo weet u waar u aan toe bent.

Met uw OHRA Autoverzekering profiteert u van veel voordelen, zoals extra kortingen. Daarnaast zijn er regelmatig nieuwe aanbiedingen. De kortingen zijn rechtstreeks van de aanbieder en hebben geen effect op de premie van uw autoverzekering.

Nu 15% korting als u de OHRA Autoverzekering online afsluit
Sluit uw autoverzekering zelf online af en ontvang het eerste jaar 15% korting op uw premie!

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer.nl

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer.nl bij OHRA Autoverzekering hebben afgesloten.Independer.nl heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.nl.

Beoordeling: ★★★★★★★★☆☆ 

OHRA scoort gemiddeld een 8,0. Dit is het gemiddelde cijfer uit 849 beoordelingen van Independer.nl klanten.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *