↑ Terug naar Persoonlijk

Overlijding/Nabestaanden

U wilt er niet aan denken, maar U mag het niet vergeten

De premies van overlijdensrisicoverzekeringen zijn de laatste jaren gedaald. Sommige verzekeraars hebben inmiddels hun premies gehalveerd.

De oorzaken zijn: Consumenten worden ouder, daardoor neemt de kans op overlijden tijdens de looptijd van de verzekering af. Ook wordt meer naar specifieke risico’s gekeken. Vrouwen en niet-rokers betalen minder. En de allerbelangrijkste reden is dat er meer concurrentie plaatsvindt. Na de veel afgenomen verzekeringen zoals de aansprakelijkheidsverzekering, woonverzekering en autoverzekering is dit nog een marktsegment waar de strijd met de concurrenten kan worden geleverd.
(Nieuwe) overlijdensrisicoverzekering? Ga altijd vergelijken.
Helaas passen de meeste verzekeraars de verlaagde premies niet toe bij hun bestaande klanten. Je moet dus echt een nieuwe overlijdensrisicoverzekering afsluiten als je gebruik wil maken van de premiedalingen. Ook als heb je soms al jaren geleden een verzekering afgesloten, dan nog kun je soms erg veel geld besparen door over te stappen.

Een belangrijke boodschap die we iedereen die op zoek is naar een nieuwe overlijdensrisicoverzekering, of die wil overstappen, willen meegeven. Ga altijd even vergelijken en ga nooit op het eerste de beste aanbod in.

dela_logo.ashx

DELA

DELA is een coöperatieve onderneming die zich richt op de continuïteit van het leven. Het is onze ambitie dat onze klanten de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Door middel van onze brede financiële en praktische dienstverlening staan wij hen daartoe bij. Wat wij bieden is zekerheid, zorg en continuïteit. De dienstverlening wordt in …

Bekijk pagina »

Nuvema

Nuvema is actief als uitvaartverzekeraar in heel Nederland. Met de persoonlijke aanpak, waarbij de uitvaartwensen van de klant de basis vormen voor een op maat gemaakte natura uitvaartverzekering, zorgt Nuvema voor een goede financiële afwikkeling van de uitvaart voor haar ruim 300.000 klanten. In 1949 werd de Stichting Begrafenisfonds Groningen opgericht. Medio 1958 is dit …

Bekijk pagina »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *