↑ Terug naar Huisdieren

Petplan

Uw huisdier is uw beste vriend, daar zorgt u dus goed voor. Petplan heeft een uitstekende zorgverzekering speciaal voor huisdieren, die u nu snel en eenvoudig online kunt afsluiten.

Petplan is een initiatief van AUV Dierenartsencoöperatie. De Zorgpakketten zijn ontwikkeld door dierenartsen. Voor de uitkering van declaraties werken wij samen met Unigarant Verzekeringen, een dochteronderneming van de ANWB. Op die manier zijn wij gegarandeerd van betrouwbare, gerenommeerde en draagkrachtige samenwerkingspartners. Met elkaar zorgen wij voor zekerheid, stabiliteit en vertrouwen bij onze klanten.

Gespecialiseerd in huisdieren
Onze hele organisatie en al onze medewerkers zijn erop ingericht om huisdieren langer en in betere gezondheid te laten leven. Wij zijn huisdier specialisten en focussen ons volledig op de beste huisdierverzekering en het bieden van optimale zorg voor uw huisdier.

Bovendien hebben de meeste van onze medewerkers een diergeneeskundige achtergrond. Zij weten dus precies waar ze over praten en kunnen u voorzien van gedegen en betrouwbaar advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *