↑ Terug naar Persoonlijk

Rechtsbijstand

Rechtsbijstandverzekering.

Je hebt ruzie met de buren over de schutting. Of als je vindt dat de garage slecht werk heeft geleverd, maar de garage is het niet met je eens.

Je hebt een aanrijding en de tegenpartij geeft geen schuld toe. Of je werkgever legt de inhoud van je contract heel anders uit dan jij.

Soms lopen ruzies zo hoog op dat er een conflict ontstaat.

Gelukkig heb je niet altijd meteen juridische bijstand nodig. Maar vaak is het wel verstandig professionele hulp in te roepen. Zeker als de financiële belangen groot zijn.

Een rechtsbijstandverzekering helpt je daarbij.

Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer Achmea is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Wij bieden onze klanten gemak, zekerheid en duidelijkheid. We zijn onderdeel van Achmea, het bedrijf dat als missie de meest vertrouwde verzekeraar te worden heeft. Centraal Beheer Achmea wordt geroemd om haar goede schade-afhandeling en heeft daarnaast het keurmerk Klantgericht verzekeren bemachtigd, een keurmerk …

Bekijk pagina »

DAS

DAS komt op voor uw recht. U kunt door talloze oorzaken in een conflictsituatie terechtkomen. Dat kan behalve frustratie en zorg ook veel geld kosten. Met onze rechtsbijstandverzekering krijgt u professionele juridische hulp. De zeer uitgebreide basisdekking biedt u juridische hulp bij: schade en ongeval in het verkeer, conflicten rondom pensioen en uitkeringsinstanties, medische geschillen …

Bekijk pagina »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *